(Loading...)

iTunes : Προσαρμογή κατηγοριών του Sidebar



 Το iTunes εκτός από το να μας οργανώνει την μουσική μας έχει πρόσθετες δυνατότητες, όπως λίστες για Internet Radio, συγχρονισμό των ringtones για το iPhone, Podcasts κ.α.

 Υπάρχει περίπτωση πολλά από αυτά να μην τα χρησιμοποιείτε καν, κατά συνέπεια να πιάνουν άδικα χώρο στο πλάγιο μενου του παραθύρου.

 Αλλά υπάρχει η δυνατότητα για να επιλεχθούν οι κατηγορίες που θέλουμε να εμφανιστούν μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος.

 Πατώντας + , (ή από το μενού iTunes επιλέγετε Preferences) θα εμφανιστεί η καρτέλα των ρυθμίσεων. Στο εικονίδιο General και τον τομέα Show μπορείτε να διαλέξετε τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν.


 Εφόσον θέλετε να απενεργοποιήσετε το iTunes Store, επιλέγετε το εικονίδιο Parental και επιλέγετε το iTunes Store. Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε μόνο πρόσβαση στο iTunes U επιλέγετε Allow access to iTunes U.

Παρακάτω δίνεται μία περίληψη για το τι είναι η κάθε κατηγορία.
Movies : Οι ταινίες που έχετε εισάγει ή κατεβάσει στην βιβλιοθήκη του προγράμματος.
TV Shows : Video που έχετε κατεβάσει ή έχετε γράψει και εισάγει μέσω κάποιο PVR προγράμματος (πχ EyeTV).
Podcasts: Podcasts του iTunes store. Σημείωση : Αν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς είναι, ψάξτε το. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει.
iTunes U(niversity) : Παρακολουθήσετε on-line μαθημάτων από διάφορα πανεπιστήμια του πλανήτη. Τα κατεβάζετε μέσα από το iTunes Store.
Audiobooks : Αφηγήσεις βιβλίων. Μπορείτε να τα κατεβάσετε μέσα από το iTunes Store.
Apps : Οι εφαρμογές που έχετε διαθέσιμες για τις iOS συσκευές σας (iPhone / iPad / iPod).
Tones : Τα ringtones για το iPhone σας.
Internet Radio : Λίστα από τα διασημότερα διαδικτυακά ραδιόφωνα.
Genius : Εμφανίζει λίστες με κομμάτια παρόμοιου είδους με αυτό που έχετε επιλέξει.
Shared Libraries : Οι "μοιρασμένες" βιβλιοθήκες από άλλους υπολογιστές που βρίσκονται μέσα στο εσωτερικό δίκτυο που είστε συνδεμένοι (σπίτι, ξενοδοχείο κ.α.).